Hoppa till sidans innehåll

Styrelse 2017

26 FEB 2017 15:27
Valberedningen jobbar förfullt inför vårt årsmöte den 12 mars.
De skulle vilja ha några namn till som kan hjälpa distriktet fortsatt framåt, in i en spännande framtid, med våra 2 DM och Best future in West.
  • Skapad: 26 FEB 2017 15:27

Har du ett intresse inom dansen, och skulle kunna lägga någon timme i veckan för att hjälpa vårt distrikt mot en ljus och härligt dansant framtid.

Under 2016 jobbade styrelsen med att lansera vår satsning på de unga R-dansarna i distriktet. Best Future in West hade sin första deltävling i Uddevalla under hösten. Vi hade även ett stort BRR-DM tillsammans med våra vänner i Västergötland.

Distriktets dansare tillhör Sverige eliten i nästan alla danser. Under SM 2016 tog det många medaljer och flera guld i både Tiodans och BRR. Det blev även medalj på VM i Boogie Woogie juniorklass. Flera par i distriktet tillhör de olika landslagen och elitsatsningarna.

 För att ert distrikt ska kunna arbeta på bästa sätt behöver alla platser fyllas på årsstämman, tänk på att distriktet består av er medlemsföreningar och arbetar för ert bästa på mer övergripande frågor där samordning mellan distriktets föreningar är lämpligt, t.ex. utbildningar, rekrytering, tävlingar (inkl DM) och annat som Ni anser att distriktet ska arbeta med.

 
Har ni fler förslag får ni väldigt gärna meddela detta till Valberedningen, så ska vi förmedla detta vidare till de andra föreningarna, eller nominering direkt på årsstämman som är den 12 mars kl. 13.30 på Rasta, Håby (Munkedal).
Skribent: Christer Lind
Epost: Adressen Gömd

 

VSDSF-PARTNER 

JAC

 

Eko-priser

Postadress:
Västsvenska Danssportförbundet
Peter Wennerholm, Nygårdsvägen 38 F
433 32 Partille

Kontakt:
Tel: +46767984180
E-post: This is a mailto link

Se all info