Hoppa till sidans innehåll

2:a Best Future in West på söndag.

21 APR 2017 19:17
Nu på söndag är det dax för vår 2:a deltävling i Best Future in West. Den går i Munkedal, och är en del av Munkbuggarnas tävlingshelg.
  • Skapad: 21 APR 2017 19:17

BFiW UA

Lördag och söndag den 22-23 april är det stoooor dansfest hos Munkbuggarna. De anordnar hela 6 tävlingar under helgen.

Lördagen är det N-dansarna som gör upp på dansgolvet i Kungsmarkskolans idrottshall. Det startar med Nordic Cup. En av de tre deltävlingar som ingår med dansare från Sverige, Norge och Finland. Finalen går nästa helg under NM i Oslo.

Senare på Lördag är det MUNKBUGGEN som innehåller alla 5 BRR-grenarna. Närmare 250 dansare virvlar omkring på dansgolvet under Munkbuggen. Lördagen avslutas med en Jack'nJill tävling, där är alla välkomna att dansa även de som inte har licens. Så passa på att testa hur det är att tävlingsdansa..

 

Söndagen ägnas helt åt R-dansarna. Fast även här avslutas dagen med en Jack'nJill. Men innan den tävlingen startar söndagen med VSDSF's tävling BEST FUTURE IN WEST.. Det blir den andra deltävlingen efter Uddevalla tävlingen från hösten 2016. Denna gången är det nytt rekord i anmälningar. Hela 40 starter i de tre klasserna. WOW vad häftigt. Hela 80 st danssugna barn o ungdomar kommer dansa bugg och rock. Denna tävling är kostnadsfri för dansarna. Detta för att få så många unga att prova på tävla i dans.

Efter Best Future tävlingen startar NUNNEBUGGEN. Här dansas precis som under lördagen de fem BRR danserna. Men även WestCoast Swing och Formation finns på programmet under Nunnebuggen.

Skribent: Christer Lind
Epost: Adressen Gömd

 

VSDSF-PARTNER 

JAC

 

Eko-priser

Postadress:
Västsvenska Danssportförbundet
Peter Wennerholm, Nygårdsvägen 38 F
433 32 Partille

Kontakt:
Tel: +46767984180
E-post: This is a mailto link

Se all info